Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čekyně - Jezernice (28.9.2017)

29. 9. 2017

28.9.2017 tedy netradičně ve čtvrtek čekal Jezernici mistrovský zápas v Čekyni. Hosté příjižděli na půdu Čekyně opět v hodně okleštěné sestavě, z různých důvodů opět chybělo několik hráčů (Lasík, Navrátil, Bureš, Šanta, Šelle, Dreiseitel, Telepun, Schmidt). A tak na střídačce byl připraven na svůj premiérový start Radek Dubravský.
Začátek utkání byl v režii domácích, když hosty z Jezernice zatlačili svými dlouhými nakopávanými míči. V 7. minutě už to vypadalo, že se domácí budou radovat, ale fantastickým obraným zákrokem Dominika Zbruže se stav neměnil. V 11. minutě domácí už síť rozvlnili, ale naštěstí jen tu boční - nutno podotknout, že to byla druhá jasná gólová šance domácích. V 16. minutě o sobě dali vědět i hosté, ale domácí brankář se zaskvěl proti střele Daniela Bosáka. V 18. minutě měl další gólovou šanci Daniel Bosák, ale jeho střela mířila vedle. Ve 20. minutě už se hosté mohli radovat, Jakub Simon krásně zatáhl míč do lajny, odcentroval před bránu a domácí obránce Michal Mader si nešikovně srazil míč do vlastní brány 0:1 !!! Tento gól dodal sebedůvěru hostujícímu týmu který od tohoto momentu na hřišti jasně dominoval. Dobrí zákroky domácího brankáře držely naději Čekyně na dobrý výsledek. Ve 29. minutě se prosadil Daniel Bosák, který až na třetí pokus překonal domácího brankáře 0-2 !!! Ve 35. minutě po krásné střele Jakuba Simona šli hosté už do 3:0 !!! Do poločasu se již nic vážného nestalo a tak se do kabin šlo za jasného vedení hostujícího týmu 3:0.
Do druhého poločasu hostující mužstvo nastoupilo s vědomím, že vede o tři branky a hru kontrolovalo. V 58. minutě se domácí tým dostal ke střele z 20 metrů s kterou brankář Zapletal neměl sebemenší problém.V 63. minutě se dočkal premiéry v jezernickém dresu Radek Dubravský, který nahradil Filipa Klepíka. Hosté byli aktivnějším týmem a vytvářeli si postupně velkou převahu na hřišti a domácí se nezmohli na příliš velký odpor. V 69. minutě Jakub Simon svým druhým gólem zasadil definitivní KO domácím - 0:4 !!! V 70. minutě ze hřiště odešel Vojtěch Pavliska a nahradil ho Marcel Velešík. V 74. minutě se v obraně nedohodl Dominik Zbruž s brankářem Zapletalem a domácí zahrávali nepřimý volný kop. Ten nevyužili, ale z následného rohového kopu se prosadil Martin Červenka a snížil na 1:4. V 78. minutě jsme se dočkali i divadelní vložky. Domácí trenér sehrál geniální scénku a až vykázání ze střídačky ho uklidnilo. V 83. minutě Jakub Simon dokonal hattrick, když po samostatném úniku proměnil bezpečně a zvýšili na 5:1 !!! V 89. minutě Ladislav Dvořák dal tečku za utkáním, když z úhlu překonal brankáře Josefa Klímu - 1:6 !!! Po tomto momentu se na hřišti nic zvláštního již neudálo a hosté si odvezli vysoké vítězství 6:1.
Mužstvo z Jezernice prokázalo charakter a i přes obrovskou marodku si dokázalo poradit s Čekyni a s chutí si zastřílet. V neděli nás čeká mužstvo z Lobodic, opět naše musžtvo hraje venku. Výkop je naplánován na 15:00 !!! Tímto zveme všechny naše skvělé fanoušky aby nás přijeli podpořit. Jezernické nečeká vůbec lehký soupeř, Lobodice jsou na 5. místě. 

Základní sestava: Zapletal - Klepík, Zbruž, P. Kulhánek, Janíček - Bosák, Chytil, D. Kulhánek, Pavliska - Simon (K), Dvořák

Na střídání připraveni: Velešík, Dubravský

Video: https://www.youtube.com/watch?v=sO87_g8LS38

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář