Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lobodice - Jezernice (1.10.2017)

6. 10. 2017

1.10.2017 čekal jezernické fotbalisty silný soupeř z Lobodic. Úvod zápasu, ale vyšel Jezernici skvěle, hned ve 4. minutě se prosadil Jakub Simon, po krásném centru Ladislava Dvořáka 0-1 !!! V 9. minutě po krásné individuální akci Ladislava Dvořáka se Jezernice mohla radovat podruhé, jenže byl proti domácí brankář, který udržel naděje Lobodic. Ve 13. minutě o sobě poprvé dali vědět domácí, ale skvělým vyběhnutím brankáře Zapletala se stav neměnil. Bohužel v 17. minutě se domácí už mohli radovat, hostující tým vystavil hráče domácích do ofsajdu, ale z nejasných okolností zůstal praporek rozhodčí dole - 1:1. Ve 24. minutě se mohl prosadit Jakub Simon, ale bohužel byl vytlačen z ideální střelecké pozice a s jeho pokusem neměl domácí brankář Petr Dočkal sebemenší problém. V 25. minutě se prosadil z blízkosti Daniel Bosák a vrátil vedení hostujícímu týmu 1-2 !!! Ve 30. minutě Lobodice šli do brejku, domácí útočník už udělal kličku i brankáři Zapletalovi, ale ten ho ještě stihl faulovat a zahrával se pokutový kop, který byl nařízen zcela správně. Domácí kapitán Zdeněk Hilbert se ujal pokutového kopu a nedal sebemenší šanci brankáři Zapletalovi 2:2. Jezernice od tohoto momentu zatlačila soupeře a vytvářela si jasnou převahu na hřišti, ale bohužel tomu chybělo to nejdůlěžitější - góly. Ve 44. minutě mohli udeřit ještě domácí, naštěstí trestný kop proletěl těsně na břevnem. Do poločasu se šlo za remizového stavu. Hostující tým měl optickou převahu, ale Lobodice trestali hrubky v obraně Jezernice. 
Do druhého poločasu nastoupila opět Jezernice lépe než domácí tým a diktovala tempo zápasu. Ale obraz hry se neměnil, Jezernice bušila do obrany Lobodic, ale ta odolávala zcela bez problému. Domácí tým se urputně bránil a spoléhal na rychlé brejky, jeden z těchto brejku bohužel pro Jezernici vyšel domácím skvěle a mohli se radovat z vedení 3:2. V 68. minutě se dostal do rhy Rudolf Schmidt, který nahradil Stanislava Chytila. Mužstvo Jezernice se nadále trápilo ve finální fázi a skvěle organizovaná obrana domácích nepouštěla hosty k vážnějšímu ohrožení branky. V 73. minutě domácí zahráli rukou a když už si Jezernice myslela, že zahráváa pokutový kop, tak rozhodíč Filip Němec bohužel tuto situaci vyhodnotil tak, že ruka byla před pokutovým územím. Z následné standartní situace ohrožení brány domácích nepřišlo. Trenér Radko Dubravský všechno vsadil na jednu kartu a změnil rozestavení na 4-3-3. Hosté stále tlačili na pilu, ale bohužel všechny akci postrádali finální fázi. Hosté otevírali hru čím dál tím víc a domácím se naskytali ideální příležitosti na rychlé brejky. V 83. minutě mohli domácí definitivně rozhodnout, ale Jakub Zapletal hlavičku domácího hráče pokryl. Bohužel v 90. minutě domácí rozhodli definitivně, do zcela otevřené obrany se dostal rychlonohý útočník Petr Dvořák a rozvlnil síť 4:2.

Základní sestava: Zapletal - Klepík, Zbruž, P. Kulhánek, Janíček - Bosák, D. Kulhánek, Chytil, Bureš - Simon (K), Dvořák

Na střídání připraveni: Schmidt, Velešík, Telepun

Video z utkání: https://www.youtube.com/watch?v=6754fBdPd4w

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář