Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jezernice-Křenovice

19. 9. 2022
Opět přináším menší shrnutí posledního zápasu.V neděli 18.9.2022 hráli naši kluci s neznámým soupeřem s Křenovic.Jelikož měl soupeř 8 bodů a byl na 4 místě tabulky,měli jsme samozřejmě respekt a chtěli jsme k utkání přistoupit zodpovědně ,abychom fanouškům ukázali,že nám záleží na výsledku každého zápasu.
To se nám od začátku taky dařilo.po 11 minutách jsme šli do vedení 1:0,kdy se z trestného kopu krásně trefil Honza Rumel.Šance na gól byly poté na obou stranách,vsítili jsme i druhý,ale bohužel z ofsajdu.Soupeř nás poté zatlačil a podařilomse mu v 35 minutě srovnat a vzápětí nato měl šanci dát na 1:2,jeho šanci zmařil jirka Raška,soupeř avizoval,že rukou,ale píšťalka rozhodčího zůstala mlčet.tak jsme šli do šaten za stavu 1:1.
V druhém poločase se hned ve 46 minutě trefil Standa Chytil,vedli jsme 2:1 a byli jsme celkem vládci zápasu.Soupeř,ale taky hozil,ale jeho šance se nám naštěstí podařilo eliminovat.v 58. minutě napřáhl Danek Kulhánek zpoza šestnáctky,střlu k tyči golman hostí propustil mezi rukavicemi a bylo to 3:1!Diváci aplaudovali,ale do konce zápasu zbývalo ještě hodně času.šance se objevovaly na obou stranách.Ale v 67. minutě opět Standa Chytil upravil na 4:1 a vypadalo to,že jsme soupeře konečně zlomili.Po 10 minutách ovšem Křenovice upravily na 4:2,pak ještě zahrozily z několika šancí.Naše obrana už nedupustila nějaké drama a zápas jsme dohráli a zaslouženě vyhráli.V zárěru jsme ještě měli asi 4 gólové šance,kdy se bohužel dvakrát netrefili Adam Matula a Peťa Dubský ve velmi slibných šancích.Po zápase jsem diskutoval s panem rozhodčím a prohlásil,že to podke šancí na obou stranách mohlo klidně skončit 8:4.Opět se ukázalo,že náš tým mám charisma a zkušené hráče,abychom posbírali víero bodů.
Závěrem chci poděkovat fanouškům,kteří si našli cestu i v nepříznivém počasí a zároveň všechny zvu na příští zápas kdy zajíždíme do Bezměrova,nám taktéž neznámému soupeři.
TJ Sokol Jezernice - Sokol Křenovice 4:2(1:1)
Góly:Jan Rumel-11min.Stanislav Chytil - 46min a 67 min.,Daniel Kulhánek- 58 min
Malé shrnutí trenéra:                                                                                                                                                                          Shrnutí posledního domácího zápasu jako hrající trenér mohu jen lehce. Když jsem na hřišti  nemohu být moc objektivní. Mohu hodnotit jen sebe. A bohužel jsem pro tým jako útočník branku nepřinesl. To mě samozřejmě mrzí a doufám že se to brzy povede. Jinak z pozice trenérské, klukům děkuji za oddřené vítězství. Jsem rád že se nám v tuhle chvíli podařilo vyhrát už druhé utkání. Hodně lidí bylo před začátkem sezóny skeptičtí. Ale doufám že jsme je milé překvapili a věřím že i dále budeme překvapovat. Kluci chtějí trénovat a hrát. Já jsem v Jezernici zažival před časem dobré časy a teď jsem rád že mohu znova. Kluci jsou dobrá parta. Těší mě že se zapojují mladí kluci a starší jim pomáhají. Druhý trenér Dobroslav Vlček přináší do týmu klid a pohodu. Oba jsme amatérští trenéři kteří se chtějí zlepšovat. Tak nám všem držte palce do dalších utkání.Zdeněk Bůžek