Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jezernice-Lobodice

6. 11. 2022
Zdravím všechny fanynky a fanoušky.
Se spožděním přináším koment k poslednímu zápasupodzimní části,který byl předehrávkou na jarní část.Na domácí půdu k nám přijel tým Lobodic,se kterým jsem sehráli předchozí kolo zápas na jejich půdě a prohráli vysoko 1:6.Takže cíl byl jasně stanoven.Vrátit soupeři porážku a doma vyhrát.Zápas byl na přání obou týmů přeložen na pátek 28.10.2022 na 13:30 hodin.Přesto,že soupeř přijel jen v 11 lidech,jeho síla se ukázala v jak předchozím utkání.Jeho rychloní útočníci nám dělali veliké problémy,i když zápas nebyl tak jednoznačný jako ten předchozí v Lobodicích. Bohužel už v 2 minutě jsme inkasovali v 18 podruhé a do šaten se šlo za stavu 0:2.Herně jsme se soupeři vyrovnali,ale jako vždy vázla koncovka. Ve 3 minutě druhé půle jsme potřetí inkasovali z kopačky hostujícího Jakuba Hýzla,který zkompletoval hatrick a vypadalo to,že utkání je rozhodnuto.Ovšem v 58 minutě se trefil Honza Rumel a nakopl náš tým větší snaze o zvrat.Měli jsme zase několik slibných šancí,ovšem v 65 minutě naši snahu zmrazil rozhodčí Navrátil,který písknul proti nám nesmyslnou penaltu,kterou soupeř proměnil a bylo to 1:4.V 70 minutě korigoval vysledek Tomáš Zapletal na 2:4 a to bylo vše.Vzruch přinesl ještě 86 minuta,kdy Standa Chytil po několika zákeřných zákrocích soupeře neudržel nervyna uzdě , vrazil do soupeře,který ho fauloval.Začala strkanice,která přinesla pro oba týmy po jedné červené kartě na naší straně ji dostal Pavel Hrbáček a na straně soupeře Havrila Pavel.Nutno podotknout,že soupeř hrál velmi tvrdě a někdy i zákeřně a jeho zákroky sudí Navrátil netrestal.Zápas skončil opět vítězstvím soupeře,ale přesto můžeme být spokojeni s předvedenou hrou.Ale na jarní ást budeme muset zapracovat hlavně na koncovce,která nás trápí celý podzim. A hlavně prolomit smůlu a konečně vyhrát i nějaký venkovní zápas.
Chtěl bych poděkovat všem hráčům za reprezentaci klubu a naší obce.Také hlavně fanouškům,kteří i přes nepřinivé výsledky jezdí i na venkovní zápasy.
Ještě jeden dík patří našemu novému panu starostovi Zdeňku Panákovi za finanční dar pro náš tým,po ukončení zimní části sezony 2022-2023.A doufám,budem s obcí nadále spolupracovat.
Těším se na všechny z vás na jaře.První zápas se hraje 9.4.2023 v 10 hodin na domácím hřišti s týmem Polkovic,se kterými jsme úplně první zápas prohráli 1:6,takže jim máme co vracet.Doufám,že přes zimu nabereme fyzičku a vrátíme jim výsledek i s úroky.
Děkuji Jan Vika,sekretář oddílu
Aktuality na našich stránkách:https://jezernice-fotbal.estranky.cz/
TJ Sokol Jezernice - SK Sokol Lobodice 2:4(0:2)
Góly:Jan Rumel,Tomáš Zapletal