Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dukla Hranice-TJ Sokol Jezernice

21. 8. 2023
Všechny zdravím.Stručný souhrn utkání,protože jsem nebyl,tak od Dobroše.Zápas zčínal neobvykle o 20 minut později,z důvodu pozdního příjetdu rozhodčího.Přes tropick počasí,slušná návštěva 100 diváků.
První poločas jsme byli rovnocenným soupeřem,soupeř nastřelil tyč a my břevno.Smolný gól ze 44.minuty,"takzvaně do šatny", nás zaskočil a zmrazil.Druhý poločas už jsme vlasně jen bránili,bylo znát,že nemáme fyzičku na dva poločasy.A trápí nás pořád to samé,nepodržíme vepředu míč a obrana je neustále pod tlakem.A chybí nám typický útočník,co by to dokázal vzít "jak se říká na sebe",udělal pár kliček a buď nahrál nebo vystřelil.Byl to první zápas,oproti minulému roku o mnoho lepší(s Duklou jsme prohráli 1:6).Každý sám ví ,na čem asi zapracovat.A taky podotknu,že se nám do týmu musí sehrát naši 4 dorostenci.Věřím,že se to podá a výkonnost bude mí vzestupnou tendenci.Co je potěšující,tak soupiska čítala 17 lidí a to ještě někteří byli na dovolené a nebo nemohli.
Všem kdo se přijeli podívat,velké díky a rovnou vás pozvu na další zápas,který se hraje 26.8. 2023 v 16:30 hodin,opět venku a to s mužstvem Tovačova "B".
Dukla Hranice-TJ Sokol Jezernice 1:0(1:0)
Odkaz na výsledky a průběžnou tabulku:https://www.fotbal.cz/.../37ae9e90-9f28-48f0-8763...