Jdi na obsah Jdi na menu
 


5.9.2016

5. 9. 2016

Rozhovor s Jakubem Simonem

Jak si spokojený se vstupem do nové sezóny ?
Spokojený určitě nejsem. Čekal jsem začátek o dost lepší. Tréninková účast byla na naše poměry výborná, ale bohužel jak na první tak na druhé kolo jsme se nesešli v plné sestavě a předvedený výkon tomu na hřišti odpovídal.

V posledním zápase(Černotín 0:8 Jezernice) to vypadalo optimálně a naše mužstvo ukazovalo co se od začátku sezóny očekávalo, myslíš si, že tento zápas je předzvěst k lepším zítřkům?
Až na Štěpu(Štěpán Bureš) jsme byli konečně kompletní. Zápas ukázal možnou tvář a kostru týmu. Tím myslím Romana Navrátila(první zápas v sezóně) a Jana Šantu na středu zálohy. Od výkonů těchto hráčů se odráží výkon celého týmu, ale pořád to nebyl zcela optimální výkon a vím, že můžeme hrát ještě lépe.

Ty sám si dal tři branky, jak si byl spokojený se svým výkonem?
První gól mi dodal chuť a sebevědomí. Trápil jsem se v zápasech s proměňováním šancí. Někdo v kabině mi řekl, že je to o jednom gólu a chytnu se. Nepotřebuji to být zrovna já kdo bude dávat góly, mě dělá radost i gólová nahrávka. Hlavně chci být pro tým užitečný.

Korunka nejlepšího střelce tě tedy neláká?
Nad tímhle jsem nepřemýšlel. Vyměnil bych to za postup a kdyby se povedlo obojí, tak proč ne ?! Ale kvůli střelci jsem do Jezernice nepřišel.

Jak vidíš další následující zápas?
Horní Nětčice patří k těm lepším týmům. Nemají žádnou individualitu ale působí jako tým a na Jezernici se vždycky připraví kvalitně. Netajím se tím, že z tohoto zápasu neberu nic jiného než tři body.

Děkuji ti za rozhovor a teď ti dám možnost pozvat naše skvělé fanoušky na domácí utkání.
Myslím, že pozvánku jsme vytvořili skvělým výsledkem v Černotíně. Tak doufám, že těm co přijdou uděláme radost a vyhrajeme. Díky fanouškům za podporu.




 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář